Prvo važno obaveštenje!

Budući da već odbrojavamo sitno do kraja konkursa za očuvanje i promociju kulturne baštine u Srbiji, rešili smo da damo prvo važno obaveštenje vezano za kampanju i učešće u njoj.

Još uvek imate vremena da pošaljete svoj rad, bilo da je to fotografija ili film. Takođe, potrudite se da budete temeljni i da uz prijavu obavezno pošaljete i svoje radove. Svako ko nije poslao svoj rad, a popunio je prijavu, dobio je od nas obaveštenje o tome, kao i obratno, jer je ideja kampanje da svi zajedno otkrivamo i učimo o kulturnoj baštini naše zemlje.

Svi radovi koji stignu do 1. novembra u 23:59 biće uzeti u razmatranje i nakon provera okačeni na naš sajt. Budući da već u ovom trenutku imamo solidan broj prijava, potrebno nam je vreme da sve to pregledamo i valjano postavimo. Stoga molimo sve za malo strpljenja. Ukoliko se Vaš rad još uvek ne nalazi na našem sajtu, a nije prošlo više od 72 sata od kako ste ga poslali, onda nemate razloga za brigu. Svi radovi koji prođu proveru biće objavljeni najkasnije do nedelje 6. novembra 2016. godine u 23:59.

Kao što smo najavili, ove godine svoj glas o svim radovima daće stručni žiri u sastavu koji ćemo objaviti neposredno pre početka izbora najboljih radova. O svemu tome bićete obavešteni u narednom obaveštenju. Publika neće imati pravo glasa u prošlogodišnjem formatu, već će imati poseban zadatak koji do sada nije viđen u našoj kampanji. O svemu tome ćete takođe biti obavešteni.

Vaš,
Organizacioni tim kampanje “Kultura na DAR 4”
Društvo za akademski razvoj

Društvo za akademski razvoj je nevladina, neprofitna organizacija koja ima za cilj podsticanje aktivizma građana, razvoja volonterizma u Srbiji i reformi obrazovnog sistema. Od svog osnivanja, 2013. godine, DAR je pokrenuo kampanju Kultura na DAR sa ciljem da se očuva i promoviše kulturna baštine u našoj zemlji.

Preporučite:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *