21 октобра, 2021

Budući da već odbrojavamo sitno do kraja konkursa za očuvanje i promociju kulturne baštine u Srbiji, rešili smo da damo prvo važno obaveštenje vezano za kampanju i učešće u njoj.

Još uvek imate vremena da pošaljete svoj rad, bilo da je to fotografija ili film. Takođe, potrudite se da budete temeljni i da uz prijavu obavezno pošaljete i svoje radove. Svako ko nije poslao svoj rad, a popunio je prijavu, dobio je od nas obaveštenje o tome, kao i obratno, jer je ideja kampanje da svi zajedno otkrivamo i učimo o kulturnoj baštini naše zemlje.

Svi radovi koji stignu do 1. novembra u 23:59 biće uzeti u razmatranje i nakon provera okačeni na naš sajt. Budući da već u ovom trenutku imamo solidan broj prijava, potrebno nam je vreme da sve to pregledamo i valjano postavimo. Stoga molimo sve za malo strpljenja. Ukoliko se Vaš rad još uvek ne nalazi na našem sajtu, a nije prošlo više od 72 sata od kako ste ga poslali, onda nemate razloga za brigu. Svi radovi koji prođu proveru biće objavljeni najkasnije do nedelje 6. novembra 2016. godine u 23:59.

Kao što smo najavili, ove godine svoj glas o svim radovima daće stručni žiri u sastavu koji ćemo objaviti neposredno pre početka izbora najboljih radova. O svemu tome bićete obavešteni u narednom obaveštenju. Publika neće imati pravo glasa u prošlogodišnjem formatu, već će imati poseban zadatak koji do sada nije viđen u našoj kampanji. O svemu tome ćete takođe biti obavešteni.

Vaš,
Organizacioni tim kampanje „Kultura na DAR 4“
Društvo za akademski razvoj

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *