24 октобра, 2021

Počasni gost kampanje Ambasada Kraljevine Norveške

Društvo za akademski razvoj s ponosom objavljuje jedan od noviteta u kampanji za promociju i očuvanje kulturne baštine u Srbiji, a koji ovu petu sezonu čini najuzbudljivijom do sada.

U pitanju je uvođenje statusa počasnog gosta kampanje, koje će ove sezone pripasti Ambasadi Kraljevine Norveške u Beogradu. Predstavnici organizacionog tima kampanje na sastanku sa Njegovom ekselencijom gospodinom Arno Sanes Bjornstadom dogovorili su zajedničku saradnju u okviru pete sezone kampanje „Kultura na DAR“, a šta nas to uzbudljivo očekuje imaćete priliku da vidite već od 1. marta. Ipak, moraćete da budete strpljivi jer nas najveće iznenađenje očekuje krajem maja meseca. Preporučujemo da u međuvremenu pogledate neke od starih filmova i fotografija kako biste dobili inspiraciju za učešće u novoj sezoni.

Podrška Ambasade Kraljevine Norveške predstavlja značajan vetar u leđa celokupnom organizacionom timu kampanje, koji se trudi da ovogodišnja sezona bude najbolja do sada. Društvo za akademski razvoj je prvu saradnju sa Ambasadom Kraljevine Norveške ostvarila 2013. godine kada smo imali tu čast da budemo gosti u rezidenciji kod tadašnjeg ambasadora Njegove ekselencije gospodina Nilsa Ragnara Kamsvaga zajedno sa osamdesetak zainteresovanih studenata sa raznih fakulteta. Još jednu posetu organizovali smo 2015. godine, kada smo takođe bili ugošćeni od strane ambasadora i sjajnih ljudi iz ambasade.

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *