22 октобра, 2021

Mlada i talentovana glumica, Teodora Kušić, sa kojom smo imali čast da razgovaramo u okviru naše rubrike „Vitez pita“, otvorila je prvu školu glume na teritoriji Stare Pazove.

Škola glume „TeArt“ nastala je pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova, sa ciljem da se omladina kulturno obrazuje, da se promoviše njihov talenat, kao i da im se pruži prilika da se oprobaju kako na sceni, tako i pred kamerama.

Plan i program škole su vrlo slični Akademiji, ali su prilagođeni uzrastu osnovaca i srednjoškolaca. Predmeti koji će biti zastupljeni su: Gluma, Scenski govor, Tehnika glasa, Scenske borbe sa elementima akrobatike, Scenski pokret sa elementima igre i Novinarstvo.

Predavači su diplomirane glumice Teodora Kušić i Danica Petrović, koje su glumu završile na Fakultetu dramskih i filmskih umetnosti u Beogradu, u klasi Ivana Jevtovića, kao i novinar RTV Stara Pazova, Slobodan Stanković. Tokom semestra, mnogobrojna glumačka imena imaće priliku da podele sa polaznicima škole svoje znanje i iskustvo, i budu gostujući predavači.

Deca, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, mogu se upisati svakog radnog dana, u prostorijama KUD-a „Branko Radičević“ u Staroj Pazovi. Časovi se održavaju vikendom, od 11h do 19h, takođe u prostorijama KUD-a, koje pripadaju Sokolskom domu, u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 7.

Ovim putem pozivamo sve mališane da se prijave i oprobaju u svetu glume, kroz rad sa našom dragom Teodorom Kušić. Školu možete zapratiti i na društvenoj mreži Fejsbuk.

Glas publike:
[Ukupno glasača: 3 Prosečna ocena: 3.7]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *