28 октобра, 2021

DAR na uručenju priznanja najboljim nastavnicima

Društvo za akademski razvoj prisustvovalo je sinoć svečanoj ceremoniji uručivanja nagrada za najbolje nastavnike Srbije, koji će našu zemlju predstavljati na takmičenju za titulu najboljeg nastavnika na svetu u okviru projekta “Global Teacher Prize” Fondacije Varkej.

U dupke punoj svečanoj sali Privredne komore Srbije, prisutnima se obratila predstavnica Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“ koje je organizovalo takmičenje u Srbiji, da bi kasnije za govornicu redom izlazili pobednici takmičenja Tatjana Marković Topalović, nastavnica fizike u srednjoj školi “Dr Andra Jovanović” u Šapcu,  Katarina Veljković, nastavnica računarstva i informatike u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i Dragan Kuveljić, učitelj u osnovnoj školi “M. Stiković” u Prijepolju.

Naše udruženje u publici su predstavljali Alisa Kockar, predsednica Upravnog odbora i Milan Simonović, potpredsednik Upravnog odbora, koji su nakon svečanosti iskoristili priliku da još jednom pruže podršku izabranim nastavnicima, a posebno sjajnoj Tatjani Marković Topalović, koja je naš vitez od kulture. Ne sumnjamo da će Tatjana, Katarina i Dragan predstaviti našu zemlju u najboljem svetlu, a sve vas pozivamo da pogledate njihove promotivne spotove i upoznate se sa njihovim radom.

Tatjana Marković Topalović

Katarina Veljković

Dragan Kuveljić

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *