26 октобра, 2021

Društvo za akademski razvoj od samog početka prve sezone kampanje Kultura na DAR, teži da razvija i održava saradnju sa brojnim institucijama, pravnim subjektima i pojedincima, koji podržavaju našu misiju očuvanja i promovisanja kulturne baštine u Srbiji.

Jedno od takvih preduzeća je i Šušić.

Ukratko o Šušiću

Preduzeće Šušić započelo je sa radom davne 1975. god. na sunčanoj obali Herceg Novog. Dugogodišnjim posvećenim radom uvek se negovao beskompromisan odnos ka kvalitetu proizvoda. Poštovanjem recepeta sa tradicijom i priznanjima, preko odabira najboljeg što priroda nudi, Šušić preduzeće je steklo dragoceno poverenje sladokusaca.

Pažljivo osluškujući potrebu svojih potrošača, da u savremenom svetu instant proizvodnje ne odustanu od neodoljivih ukusa pravih domaćih proizvoda, Šušić tim stvara svoju poslovnu misiju.

U savremenim uslovima, visokog proizvodnog kapaciteta, ručno proizvode torte i kolače, proverenih recepata sa velikom tradicijom, uvek sveže, nezamrzavane, a vama dostupne u svakom momentu.

Na radost zadovoljnih potrošača i porodičnoj tradiciji, Šušić preduzeće svoje znanje, posvećenost i iskustvo širi i ka drugim prostorima.

Posetite Šušić torte i kolače i zapratite ih na društvenim mrežama:

Šušić torte Facebook Instagram YouTube

Podržane kampanje Kultura na DAR

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *