21 октобра, 2021

Društvo za akademski razvoj od samog početka prve sezone kampanje Kultura na DAR, teži da razvija i održava saradnju sa brojnim institucijama, pravnim subjektima i pojedincima, koji podržavaju našu misiju očuvanja i promovisanja kulturne baštine u Srbiji.

Jedna od takvih institucija je i Small Tree.

Ukratko o Small Tree-u

U Kini je u 6. veku p.n.e. nastao običaj da se svakom gostu, zvanom i nezvanom, po dolasku u kuću, ponudi šolja čaja. Upravo je to ono što i mi želimo da ponudimo Vama – dobru šoljicu čaja.

Da bismo nastavili ovu tradiciju, 2010. godine smo iz lične ljubavi prema čaju, odlučili da ovaj grad obogatimo još jednim sadržajem u kojem će uživati sva Vaša čula.

Small Tree je osmišljen da nas sve zajedno podigne na jedan viši kulturni nivo i da u naše živote unese nešto novo i drugačije, nešto što je svuda u svetu već odavno tradicija. Ako u Vašem domu čaj još nije deo dnevnog rituala, iskreno se nadamo da ćemo na ovaj način i Vama približiti čaj i ponuditi samo ono najbolje.

„Small tree“ prodavnica čaja Vam sa zadovoljstvom predstavlja najkvalitetnije čajeve koje smo dugo birali, koji vode poreklo iz najrazličitijih krajeva sveta: Šri Lanke, Indije, Kine, Japana, Tajvane, Južne Afrike i Brazila.

Da bi ono što Vam nudimo, zaista bilo i najkvalitetnije, kod nas u ponudi možete naći preko šesdeset vrsta čaja u rinfuzi, originalnog porekla. Na ovakav način Vaš prvi susret sa čajem biće nezaboravan, moći ćete da doživite i ostetite čaj, pre nego što pripremite svoju šoljicu. Uz kvalitetan čaj, radosni smo što Vam možemo ponuditi i sav čajni pribor koji će upotpuniti Vaš ukupan doživljaj .

Sa neizmernom ljubavlju smo uredili našu čajdžinicu u centru grada Salon de The, pravi mali raj za sve čajoljupce. Mesto koje će vas osvojiti svojim šarmom i mirisom. Uživajte u čaju koji mi pripremamo za Vas u prvom beogradskom salonu čaja.

Kod nas ste uvek dobrodošli, ne samo na šoljicu čaja, već i na čašu razgovora o čaju. Potrudićemo se da pronadjemo odgovore na sva Vaša pitanja i da, naravno zajedno, odaberemo ukus u kojem ćete najviše uživati.

Čaj je ipak samo stvar ukusa, kao i mnoge stvari u životu, ali je jedno sigurno i važi za svaku šoljicu čaja, a to je užitak i zadovoljstvo da ste učinili nešto zaista dobro za sebe.

Posetite Small Tree i zapratite ga na društvenim mrežama:

Small Tree Facebook Instagram

Podržane kampanje Kultura na DAR

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *