23 октобра, 2021

Društvo za akademski razvoj od samog početka prve sezone kampanje Kultura na DAR, teži da razvija i održava saradnju sa brojnim institucijama, pravnim subjektima i pojedincima, koji podržavaju našu misiju očuvanja i promovisanja kulturne baštine u Srbiji.

Jedna od takvih institucija je i Coca-Cola HBC Srbija.

Ukratko o Coca-Cola HBC Srbija

Coca‑Cola sistem u Srbiji, koji čine kompanije Coca‑Cola i Coca‑Cola HBC Srbija, prisutan je u našoj zemlji od 1997. godine.

Coca‑Cola HBC (Coca‑Cola Hellenic Bottling Company) je partnerska punionica kompanije Coca‑Cola. To znači da kompanija Coca‑Cola proizvodi i prodaje koncentrate, baze i sirupe svojim partnerskim punionicama, vlasnik je brendova i odgovorna je za inicijative u oblasti marketinga ka potrošačima. Mi, kao punionica, koristimo koncentrate i sirupe za proizvodnju, pakujemo, prodajemo i distribuiramo finalne proizvode našim partnerima i potrošačima.

Mi punimo, prodajemo i distribuiramo najpoznatije bezalkoholno piće na svetu – Coca‑Cola, kao i Coca‑Cola Zero, Sprite i Fanta, za koje smo takođe dobili licence od kompanije Coca‑Cola. Ovi brendovi čine četiri od pet najprodavanijih bezalkoholnih napitaka na svetu.

Negazirani napici – voda, sokovi, čaj i energetska pića – čine 30 odsto našeg obima proizvodnje. Raznovrstan asortiman pokazuje da smo pouzdan partner za naše kupce i da pružamo odličan izbor za potrošače.

Coca‑Cola HBC posluje na području koje se prostire od Irske na zapadu do pacifičke obale Rusije na istoku, od Arktičkog kruga na severu do tropskog područja Nigerije na jugu. Zahvaljujući takvom geografskom prisustvu, kompanija ima odlične mogućnosti za rast, i istovremeno ne zavisi od jednog određenog tržišta.

Integrisali smo održivost i društvenu odgovornost u sve aspekte poslovanja, sa ciljem da stvorimo dugoročnu vrednost za naše zainteresovane strane. U 2015. godini, drugu godinu zaredom, proglašeni smo za globalnog i evropskog lidera u sektoru napitaka prema Dow Jones indeksu održivosti.

Naša velika teritorija nam otvara brojne mogućnosti, ali donosi i izazove. Mi stalno tražimo načine da učinimo svoju poslovnu infrastrukturu što efikasnijom.

Posetite Coca-Cola HBC Srbija i zapratite je na društvenim mrežama:

Coca-Cola HBC Facebook LinkedIn

Podržane kampanje Kultura na DAR

Glas publike:
[Ukupno glasača: 0 Prosečna ocena: 0]
Preporučite:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *